Home

Beste Velt Klein-Brabant leden en sympathisanten,

Ecologisch leven is een hot item tegenwoordig en dat merken we ook bij Velt Klein-Brabant. Niet alleen groeit ons ledenaantal gestaag, we merken ook dat er meer en meer vragen komen van zowel particulieren als verenigingen i.v.m. biologisch tuinieren en het ecologische aspect in het algemeen.

Velt probeert zeker zijn steentje bij te dragen om een ecologisch bewustzijn te creëren in Klein-Brabant. Zo beheren we de hoogstamboomgaard in het Hof van Coolhem (Puurs) en de abdijtuin (Bornem), zijn we betrokken bij de samentuin in Liezele en maken we deel uit van het Burgerplatform klimaat in Klein-Brabant.

Naast de vele activiteiten (zie rubriek activiteiten) die jaarlijks georganiseerd worden, zijn we met de vereniging ook aanwezig op enkele evenementen, zoals de Boerenmarkten van Bornem en Willebroek en onderhouden we goede contacten met de andere verenigingen in Klein-Brabant.  Daarnaast nemen we ook deel aan de sap-persdag en organiseren we geregeld cursussen i.s.m. de culturele centra in de buurt.

Ook voor de aankoop van Velt-boeken, appelsap en zaden en hulpstoffen kan u op ons beroep doen.

Alvast veel plezier met de website en een Velt-rijk jaar!

Vanwege het bestuur