Boeken > Het boek Coco & Munt bestaat uit twee delen: een spannend verhaa

velt_48.jpg

Het boek Coco & Munt bestaat uit twee delen: een spannend verhaa


In het eerste deel maak je kennis met Coco en Twan. Ze zijn al sinds de kleuterschool bevriend, ook al is Coco een prinses en Twan maar een ‘gewone’ jongen. Twan werkt in de vakanties in de moestuin van het paleis, zo vaak als hij maar kan. Maar op een dag ziet hij dat er weer rook komt uit de schoorsteen van de fabriek die aan de paleistuin grenst. Betekent die vervuilende uitstoot het einde van al het lekkers dat in de moestuin groeit, en zal het hele dorp eraan ten onder gaan? Kan professor Munt, de geleerde tante van Coco, helpen om de dreiging een halt toe te roepen? 

In het tweede deel van het boek word je geprikkeld om aan de slag te gaan in de moestuin. De op kindermaat opgestelde handleiding zet je op weg om een moestuin te starten, nuttige tuindiertjes te lokken en lekker te koken met de eigen oogst. 

------------------------------------------------------------------

Leeftijd

Voor vlotte lezers met groene vingers vanaf 6 jaar. Of met rode, als ze geproefd hebben van zelfgekweekte aardbeien of tomaten.

Thema’s

Fantasie Natuur en milieu Vriendschap Emoties

 

Details publicatie

Auteurs: Emy Geyskens, Rob Geukens (in samenwerking met Velt) ISBN: 9789044838121 Gewicht: 650 gram Publicatiejaar: 2020

Project-Munt

Dit boek is een realisatie van MUNT (Met elkaar – Uitleven – Natuur – Tussen de dieren) en de leerlingen van GBS De Springplank uit Krokegem (Asse).

niet-leden
€ 19,95
leden
€ 17,95

Aantal :